Alla inlägg den 6 februari 2008

Av A - 6 februari 2008 13:34

Jag måste erkänna, jag är nog en av de sämsta shoppare världen skådat!

I mitt huvud är jag en äkta shopoholic. Jag vet preciiiiiis vad jag vill ha och vad jag kan tänka mig shoppa när jag kommer ner på stan.


Idag såg listan i huvudet ut så här:

- nya skor

- eventuellt ett par rea-stövlar

- diverse fynd på Indiskas stora* utförsäljning, tex scarves, snygga ljuslyktor, någon top, ett halsband...

- bastoppar, ni vet vanliga vita långärmade

- åsså sist på listan, nässpray och näsdroppar


Så här ser verklighetens fångst ut efter dagens lunchtur till staden


Det var ju kul att jag fick med ögonmakeup-remover. Det som inte ens fanns på listan!


* Indiskas stora utförsäljning visade sig bestå av samma trista rea som de haft i minst två veckor nu. Inga fräscha kläder med röda lappar på, inga färgglada ljuslyktor till halva priset, inga tjusiga kuddfodral för en spottstyver. Nada!

Av A - 6 februari 2008 08:49

Jahapp! Då har halva arbetsveckan snart gått. Skönt! Fick faktiskt ett litet ryck igår eftermiddag, trots förkylningen, och gjorde några insatser.

Nu är jag åter på plats, laddad med pappersnäsdukar, nässpray (ja, jag gav vika men håller nere på doserna), Läkerol Special (mums), grönt te med citrus och massor med vatten.

Måste ta mig ner på stan på lunchen och inhandla mer näsdroppar. Nej, nej det är inte mitt beroende som gör sig påmint. Inte än i alla fall.

Det är Sonen som fortfarande är snuvig. Tredje dagen han är hemma från inskolningen på dagis. Han är feberfri på morgonen men under dagen stiger det...håller tummarna för att den håller sig nere idag.


Gårdagens inhandling av semlor gick inte så smidigt som jag tänkt. Åkte från jobbet lite tidigare för att kunna handla och ändå vara hemma i skaplig tid. Ner på stan, hittade parkering, flängde runt till bageriet. Men va...!? Tror halva stan skulle köpa semlor samtidigt! Kö ända ut på trottoaren. Kollade över gatan till det andra bageriet. Fullt där inne också! Suck!

Fortsatte hem till ICA, och handlade semlor på caféet.

Det var så skönt att sjunka ner i soffan på kvällen, nyduschad, iklädd myskläder, tända lite ljus, äta semla och kolla Gossip Girl med Dottern och Mannen. Sonen sov redan. Han har inte ätit någon semla än i sitt liv, så han vet inte vad han missade. :)

Förresten är han inte så förtjust i grädde heller.

Ovido - Quiz & Flashcards