Alla inlägg den 8 februari 2008

Av A - 8 februari 2008 13:39

Härlig lunchpromenad ner på stan. Solen sken från en klarblå himmel och det var ljuvligt!

Först en sväng förbi bibblan. Hittade två pocketböcker för 10:- styck.

Längtar efter att Sonens rum blir helt klart så han kan sova gott där,

och jag (och Mannen) åter kan få läsa på kvällarna.


Fortsatte vidare för att byta mina ögonmakeupremoverpads (pust!)

som var snustorra när jag köpte dem.

Såg att en av skoaffärerna skyltade med "Slutrea!".

Har i och för sig varit där inne redan, men tog ändå en titt.

Och jag hittar en enda stövel som jag skulle vilja ha. Och det finns ett par kvar! Och det är min storlek (38) som annars alltid är slut vid det här laget.

900 kr står det på prislappen. Och så en trevlig rödlapp som säger "HALVA PRISET".

Provar stövlarna och de sitter perfekt. Funderar lite på priset...450 kr är ju billigt för en riktig skinnstövel...och jag har ju letat länge efter något som kan ersätta mina sorgliga nuvaranda stövlar...men tillåter plånboken det...hmmm?

Till slut bestämmer jag mig. Jag ska ha dem!

Gissa om jag blir superglad när tjejen i kassan slår in priset och säger "och så blir det 70% på det". 70% rabatt! Jag behövde bara betala 270 spänn för ett par nya stövlar.

Ibland lönar det sig att vara (nästa för) sent ute.

Av A - 8 februari 2008 10:52

Känner mig lycklig!

Har lääääänge funderat på ett halsband jag skulle vilja ha. Halsbandet i fråga finns än så länge bara i mitt huvud, men nu har jag kommit på hur jag ska göra det. Måste inhandla nödvändiga saker så jag får ompröva mina idéer i verkligheten.

Kanske blir det inte alls som jag tänkt mig, men just nu känns det bra i alla fall.

Av A - 8 februari 2008 08:58

Har redan skrivit om ett ofta återkommande problem på mitt jobb. Någon (aka Snuskot) lämnar bajsspår efter sig i toan. I stort sett varje dag händer det.

Idag tar jag en tur till "damrummet" för att måla naglarna. Ja, jag vet att jag är på jobbet, men det är faktiskt fredag. Liiiite glamour, tack! Brukar för övrigt inte använda färgat lack, men idag gör jag det.

Känner mig, trots den ihållande förkylningen, på bra humör och vill stryka på ett extra lager nagellack för att få rätt nyans. Och vad möts jag av???

Inte bara bajsspår den här gången, utan en toa full av rester! Så in i h-vete äckligt! Spolar och skurar ur toan, för att slippa några missförstånd av eventuellt köande toabesökare efter mig.

Målar sen naglarna, men jag kan ju säga att glamourkänslan fick sig en rejäl törn.

Snart kommer jag förvandlas till en surkärring á la tvättstugepolistant. Skriva elaka lappar och tala om att "din morsa jobbar inte här, gör rent efter dig själv".


Fredagsglamourlacket: H&Ms Midnight Passion


Ovido - Quiz & Flashcards