Alla inlägg den 15 februari 2008

Av A - 15 februari 2008 11:09

Sushi och Sagan om ringen!

Det är vad vi ska ägna fredagskvällen åt. Har längtat efter sushi länge nu, och ännu längre efter att köra ett "Sagan om ringen"-maraton. Det är dags nu! Säkert över ett år sedan sist. För Ringen alltså. Sushi var det inte så länge sedan vi åt.

Fast det blir ju lite körigt med att hinna med hela trilogin under helgen och Melodifestivalen. Ok, om man kunde hålla sig vaken till längre än 23. Men vid den tiden krävs det en stående position (istället för soffsittande) och ett konstant tuggande på något gott för att inte somna. Inte så värst fredags-mysigt kanske.

Vad ska ni göra?



Av A - 15 februari 2008 08:57

Idag blir det kortdag på jobbet. Det är Dotterns tur att klippa sig så jag ska hämta henne efter skolan. Kanske hinner vi med en liten sväng på stan efter frissan...kanske en mysig fika...och kanske hinner jag prova den här på Lindex...



Den skulle vara sååå snygg till mina slitna jeans och ballerinaskor, eller med tights och snygga stövlar, både vinter och sommar. Fast jag vet ju inte hur den ser ut på. Den kanske blir en stor besvikelse. Men jag håller tummarna för att den vill följa med mig hem. Och igår såg jag stövlarna! Såna som jag egentligen vill ha. Har redan börjat tvivla på dem jag fyndade i fredags. De känns liksom lite "råttaktiga". Lite för smala liksom. Men så länge de jag verkligen vill ha nu kostar nästan 1400:- så får mina 270 kr-fynd duga. Borde inte alla stövlar reas nu? De för 1400 är ganska grova (alltså inga vårnyheter) och det fanns hur många som helst kvar. Måste bero på att priset är för högt. Jag får helt enkelt ligga på spaning så jag inte missar en kommande reastart.

Av A - 15 februari 2008 08:03

...men det finns en tjej som skapar mode. Hon är otroligt kreativ,  och gör, bl a, fantastiska illustrationer och jättesnygga t-shirts.

Hittade hennes blogg för ett tag sedan, Garderobsgrubbel & Byråbekymmer, och det har blivit en favorit. Kolla själv in hos Anna Larsson.


Några av Annas skapelser:



Underbara!

Ovido - Quiz & Flashcards