Alla inlägg den 14 mars 2008

Av A - 14 mars 2008 13:10

Mannen jobbar idag så det är min tur att vara hemma och "vabba" med sjuka lilla Sonen.

Febern gick upp till 40,6 i natt igen. Tredje natten nu.

Var till hc igår och fick penicillin. Ny öroninflammation. Kraftig på vänster öra, lite på höger. Antagligen samma inflammation som tagit om. Läkaren var INTE nöjd med att han bara fick en 5-dagarskur förra gången.

Jag förstår att läkarna vill vara restriktiva med penicillin, men på det här sättet så blir det ju 15 dagars kur, istället för bara 10 dagar om han fått det på en gång.

Stackars lilla plutten. Vi har inte känt igen honom de senaste dagarna. Han är alltid så pigg och full av bus. Men nu har han bara suttit som en liten hösäck. Inte orkat någonting. Vill inte äta och knappt dricka. Bara bli buren eller sitta i famnen. Det har blivit mycket "Rasmus på luffen" eller "Datmutt" som han säger. :) Favoritfilm just nu.

Han har gått ner ett kilo och det märks på en kille som väger ca 12 annars.

Han får äta allt han blir sugen på. Han frågar efter en hel del, men sen orkar han inte äta. Tur att det går i en del välling på kvällen.

Idag har han i alla fall fått i sig en kopp vaniljyoghurt med jordgubbar, lite päron, en del vatten, ett par salta pinnar(!) och en liten chokladbit.

Nu sover han sött, och det kändes faktiskt som han var svalare (kan vara Alvedonen som fortfarande satt i).

Oj! Nu hör jag att han vaknat. Skriver lite mer sen kanske...

Ovido - Quiz & Flashcards